Stadiu proiect

Blocul 3 se înalță

În mai 2021 vom preda la cheie cel de-al 3-lea bloc contruit de Ozone Residence în cochetul cartier Tractorul.

Tot know-how-ul nostru în construcție de apartamente va fi vizibil simțit de viitorii proprietari. Vom continua pe calea deja bătătorită, este limpede că este o soluție excelentă pentru noi și clienții noștri.

Tremenul de predare respectat, calitatea construcțiilor și a materialelor folosite precum și execuția fără cusur sunt atuurile noastre și beneficiile voastre.

Achiziționează apartamente noi Brașov în faza de construcție și vei avea avantajul prețului redus.

Predare în septembrie 2020

Ne apropiem cu pași rapizi de finalizarea lucrărilor la cel de-al 2-lea bloc din complexul Ozone Residence.

Am păstrat aceeași calitate cu care i-am obișnuit deja pe clienții noștri și am adus îmbunătățiri acolo unde a mai fost loc. Cele mai multe apartamente, spre mulțumirea noastră, au fost achiziționate încă din faza de proiect. Acest lucru ne-a ajutat să menținem ritmul construcției de apartamente noi Brașov.

Mai sunt doar 7 apartamente disponibile spre vânzare în acet bloc. Dacă vrei să te muți în această vară într-un apartament spațios, contactează-ne.

Primul bloc - predat la termen

Ne bucurăm să facem parte dintr-un proiect imobiliar brașovean care cu fiecare cărămidă a reușit să câștige credibilitate. Am văzut zâmbete, am văzut fericire la fiecare apartament recepționat și predat.

Nimic nu se compară cu emoția cheii care intră pentru prima dată să deschidă apartamentul tău de lângă Coresi Brașov. Voi, clienții noștri, sunteți confirmarea lucrului bine făcut și sunteți motorul care ne determină să mergem mai departe și să construim apartamente noi în Brașov, nu orice fel de apartamente, ci locuințe proiectate pentru nevoile cotidiene ale fiecăruia dintre voi.

Mai sunt doar câteva apartamente disponibile, mai exact 4 apartamente. Hai să vedem dacă unul din ele este al tău!

Telefon WhatsApp
Quick Contact Icon Contact rapid
Quick Menu Icon1 Cameră Quick Menu Icon2 Camere Quick Menu Icon3 Camere
Quick Menu Icon Products Apartamente
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.