Proiecte finalizate

Ozone Residence, str. Nicolae Labis nr. 50 Brasov
Un proiect finalizat cu succes

Ozone Residence, aflat pe Nicolae Labis nr. 50, reprezinta o poveste de succes in lumea dezvoltatorilor din Brasov. Finalizat in 2020, acest proiect a cuprins trei blocuri, S+P+4 etaje si 117 apartamente si  s-a bucurat de o cerere atat de mare incat a fost vandut integral inca din perioada constructiei. Aici, la Ozone Residence, construim doar locuinte care se impletesc armonios cu stilul de viata al fiecarui client. Succesul solid al proiectului nostru precedent de pe Nicolae Labis 50 este piatra de temelie a angajamentului nostru in noul proiect de pe strada Ioan Popasu.

 

Amplasare inteligenta, lifestyle si confort

Ozone Residence este un proiect care urmareste indeaproape nevoile clientilor. Tocmai de aceea am conceput locuinte care sa satisfaca si sa intreaca asteptarile voastre. Situat pe strada Nicolae Labis, la cateva minute distanta de Coresi Shopping Resort, ansamblul rezidential a promis sa devina “acasa” pentru toti cei care doresc mai mult spatiu, confort, priveliste deosebita, liniste si intimitate.

Un apartament pentru fiecare

Cu un regim mic de inaltime, P+4, cele 3 blocuri de locuinte au fost gandite pentru a se adapta oricarui client, indiferent de varsta, ocupatie sau de numarul de membri. Pentru fiecare dintre voi, Ozone Residence a construit studioul, garsoniera sau apartamentul perfect.

Toate au fost vandute inainte de terminarea constructiei!

Respectarea tuturor angajamentelor

Predarea la cheie a apartamenteor a fost realizata fix la termenul stabilit. Ne-am propus inca de la inceput sa fim parteneri onesti, transparenti si orientati catre finalizarea cu succes a tuturor proiectelor noastre imobiliare. Am reusit si vom reusi din nou si in proiectul imobiliar din str. Ioan Popasu.

 

Tinem cont de dorintele tale

Fiecare client este diferit si noi ne dorim ca pentru fiecare, Ozone Residence sa fie casa mult visata. Tocmai de aceea, am tinut cont de toate alegerile tale clientilor nostri.

Pentru fiecare dintre voi exista bunavointa de a gasi solutiile ideale.

Atenti la fiecare detaliu

Calitatea este mereu unitatea noastra de masura, atat in ceae ce priveste structura, finisajele exterioare si finisajele interioare. Am construit locuri de parcare atat supraterane cat si subterane. In toate proiectele nostre tinem cont si de cei mai mici dintre locatari, motiv pentru care amenajam locuri de joaca, alei pietonale si spatii verzi.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.