Proiect nou

Suntem constienti de importanta deciziei de a alege o noua locuinta. Daca intentionezi sa faci o investitie imobiliara in apartamente noi in Brasov, suntem aici pentru a oferi toate detaliile necesare. Experienta noastra ne-a invatat ca o relatie construita pe sinceritate si incredere este sanatoasa si avantajoasa pentru ambele parti.

O viata mai frumoasa

incepe in apartamentele Ozone Residence

Iti doresti un apartament nou pentru mai mult confort sau vrei sa faci o investitie rentabila? Alege noile apartamente Ozone Residence din Cartierul Tractoru Brasov. Am promis transparenta si sinceritate. Ne poti urmari aici si pe toate canalele media unde vom face mereu cunoscuta evolutia lucrarilor din santier. Suntem dornici sa impartasim orice noutate si sa ne consolidam in continuare credibilitatea castigata.

Stadiu Proiect
Design modern si eficient

Un imobil elegant

Cu spatii generoase si design inteligent, proiectul nostru iti propune 143 de studiouri si apartamente cu 2 si 3 camere pentru ca tu sa iti gasesti cu usurinta caminul ideal. Aleile pietonale, locurile de parcare si drumul de acces sunt meticulos amenajate, completand armonios imaginea ansamblului. Fiecare apartament devine un spatiu personalizat de bunastare, iar mediul exterior, inclusiv locul de joaca pentru cei mici, adauga o nota de placere in fiecare zi.

Investeste intr-un apartament nou in Brasov, unde calitatea si atentia la detalii te asteapta in fiecare colt. Vino sa facem impreuna din acest proiect locuinta ta de vis!

Apartamente
Finisaje premium si eficienta energetica

Bunastarea incepe acasa

Proiectul aduce in prim plan detalii de constructie de calitate superioara. Peretii exteriori, realizati din caramida Cemacon si finisati cu tencuieli structurate decorative, asigura durabilitate si un aspect estetic deosebit. Folosirea aceluiasi tip de carmida pentru peretele despartitor demonstreaza coerenta si atentie la uniformitate. Acoperisul de tip terasa, triplu hidroizolat, completeaza cu eleganta structura si asigura protectie pe termen lung. In plus, casa scarii, un element esential al proiectului, este construita cu aceeasi grija si atentie la detalii, garantand o experienta de calitate si siguranta in fiecare zi.

La interior, pardoselile din apartamente impresioneaza prin alegerea atenta a materialelor, oferind parchet laminat in sufragerii si dormitoare si gresie ceramica in zonele cu trafic intens, precum bucataria si baia. Aici, fiecare detaliu conteaza, iar constructia noastra reflecta angajamentul nostru pentru calitate si durabilitate.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.