Apartamente

Studio

Pret de la: 86.000 €

Bucura-te de simplitate si eleganta in apartamentele noastre tip studio. Ai un spatiu perfect echilibrat pentru un mod de viata urban si reconfortant.

vezi detalii

2 Camere

Pret de la: 106.000 €

Experimenteaza generozitatea spatiului in apartamentele noastre cu 2 camere, unde functionalitatea se imbina armonios cu confortul, oferindu-ti un camin care sa reflecte autenticul concept de „acasa”.

vezi detalii

3 Camere

Pret de la: 118.000 €

Descopera versatilitatea apartamentelor noastre cu 3 camere, unde fiecare colt este aranjat cu grija pentru a oferi spatii elegante si functionale. Bucura-te de generozitatea unui camin gandit pentru nevoile tale.

vezi detalii

4 Camere

Pret de la: 152.000 €

In apartamentele cu 4 camere vei fi incantat de generozitatea spatiului si de posibilitatile nelimitate pe care le ofera compartimentarea. Fiecare membru al familiei tale poate avea un spatiu intim sau poti transforma una din camere intr-un birou, o camera de lectura, o camera de oaspeti sau orice iti doresti. Personalizeaza-ti noul apartament asa cum iti doresti.

vezi detalii
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.